Beurer asortiman nudi savršen izbor proizvoda za početnike, ljubitelje sporta i profesionalce koji podržavaju aktivan životni stil.

Days
Hours
Minutes
Seconds

BEURER MG  185 MASAŽNI PIŠTOLJ

Snažna i umirujuća trigger point masaža za opuštanje svake napetosti. Sa pet različitih nastavaka za masažu, stilski pištolj za masažu može se koristiti po cijelom tijelu. Zahvaljujući snažnoj litijum-jonskoj bateriji, masažni pištolj ima trajanje baterije do 5,5 sati.

 
Beurer masažni pištolji idealni su za opuštanje napetosti.

Beurer MG 99 masažni pištolj može se koristiti za ciljano opuštanje napetih mišića. Impresionira svojom lakoćom i ergonomskim oblikom za ugodan tretman.

Snažna i umirujuća trigger point masaža za opuštanje svake napetosti.

Posebno regenerirajte mišiće i tetive posebnim masažnim pištoljima!

Pokreni video

BEURER MG 280 PODLOGA ZA JOGU

Podloga za jogu i istezanje sadrži vazdušne komore koje se napuhuju na takav način da istovremeno možete istezati ramena, leđa i vrat nadahnuti jogom.

Ostanite u formi i povećajte svoju fleksibilnost!

Podloga za jogu i istezanje sadrži vazdušne komore koje se napuhuju na takav način da istovremeno možete istezati ramena, 

leđa i vrat. Funkcija grijanja i vibracija se mogu pojedinačno koristiti.

Masažna lopta koja regeneriše i opušta napetost mišića pomoću vibracije i ergonomskog oblika. Prečnik MG 10 loptice je  7.5 cm.

Beurer EM 59 digitalni TENS/EMS uređaj je savršen izbor za terapiju bola ili stimulaciju mišića! Opciona funkcija grijanja također znači da je posebno pogodan za opuštanje i masažu.

BE FIT

Nutricionizam je primijenjena nauka o ishrani i djelovanju hrane na ljudski organizam, na rast, razvoj, funkcije, koncentraciju, efikasnost tokom svih faza životnog ciklusa u zdravlju i bolesti. Nutricionisti su značajni posrednici pri prijenosu prehrambenih naučnih spoznaja na sveukupnu i ciljanu populaciju da bi se očuvalo ili poboljšalo zdravlje i sveukupan status organizma.

Nutricionistička vaga idealan je suputnik za uravnoteženu prehranu. Određuje hranjive i energetske vrijednosti za 950 spremljenih namirnica i pomaže Vam da postignete svoj cilj.

Pametne vage Vam omogućavaju da brzo i lako pristupite svojim mjerenjima – bilo kada i bilo gdje. Doživite inovativno umrežavanje uz besplatnu aplikaciju “beurer HealthManager Pro”.

Uz Bluetooth® tehnologiju niske energije – pratite mjerenja i podatke o tijelu kod kuće i u pokretu.

Izračunavanje tjelesne težine, tjelesne masti, tjelesne vode, procenta mišića, BMI;

Dodatne vrijednosti u aplikaciji (metabolička dob, BMR/AMR kalorije, sadržaj minerala u kostima)

POSEBNO IZDVAJAMO

Unakrsno mjerenje sa 8 elektroda za preciznu analizu različitih dijelova tijela.

Super precizna vaga BF 1000 pruža Vam sve što želite …. i još malo više.

 Sa ukupno 8 elektroda za ruke i noge, i posebnim unakrsnim mjerenjem pored vaše težine pokazuje i tjelesnu masnoću, postotak mišića, vodu u organizmu, koštanu masu i kalorije.

Segmentarna analiza
Za precizno praćenje – čak i pojedinačnih područja tijela

AMR / BMR
Izračun BMR (osnovna brzina metabolizma) koja označava osnovnu razinu metabolizma, i AMR (aktivna brzina metabolizma) koja označava ukupnu brzinu metabolizma, uključujući vježbu i tjelesnu aktivnost.

 

BE_FIT__2_-removebg-preview

Za one koji više preferiraju jednostavnost tu su Beurer tjelesne staklene vage.

Sigurna podloga zahvaljujući neklizajućoj 

površini i čarobni LED display.

Beurer GS 225 vaga

Beurer GS 235 vaga