Body Space – Zdravlje žene 35+ uz Beurer uređaje

26 Februara, 2024

Beurer tim je učestvovao na Body Space edukativnoj radionici 24.02.2024. na temu “Zdravlje žene 35+”. Radionica je održana u hotelu Ibis Styles Sarajevo u periodu od 10 do 17h.

Posjetioci su imali mogućnost praćenja predavanja o sportu i  važnosti tjelovježbe u očuvanju zdravlja, nutricionizmu i balansiranoj prehrani, te psihologiji menadžiranja stresa.

Brend Beurer je prvenstveno orjentisan na zdravlje i opće blagostanje, te smo kroz ovu radionicu predstavili neke od Beurer uređaja koji su važni za očuvanje zdravlja poput TENS/EMS uređaja koji se koriste za električnu stimulaciju mišića i nerava pri čemu oslobađaju od bolova i imaju pozitivan učinak na zdravlje. Pored toga izložili smo i Beurer tlakomjere kako bi podstakle žene na važnost mjerenja krvnog pritiska u svim životnim dobima.
U oblasti nutricionizma, predstavili smo Beurer DS 61 nutricionističku vagu koja brzo i jednostavno mjeri težinu namirnica te određuje hranjive i energetske vrijednosti.

Također, uređaj koji se posebno istakao bio je Beurer MG 185 masažni pištolj koji je efikasan u opuštanju napetih mišića poslije treninga.

Zahvaljujemo se Udruženju sportski klub “Body Space” na gostoprimstvu i organizaciji, te se ponovo vidimo 09.03.2024.
Pozivamo sve zainteresovane da posjete naš štand i ostvare brojne pogodnosti.