Beurer Bosnia – Novogodišnji event

5 Januara, 2023

Još jedna uspješna poslovna godina je iza nas.
Stoga smo odlučili da za kraj godine organizujemo jedno skromno druženje u Beurer shop-u 2. 


U sklopu ovog druženja, organizovali smo izvlačenje sretnih dobitnika i dobitnica aktuelnog Beurer giveawaya.
Giveaway u Beurer shop 2, trajao je čak tri mjeseca, gdje su svi naši kupci bili u prilici da osvoje neku od vrijednih nagrada.

Pored giveaway-a, organizovali smo i  odlučili smo se na jedan team building te na konačno otkrivanje Secret Santa poklona.

Izvlačenje sretnih dobitnika i dobitnica giveaway-a uveličala je TV voditeljica Zvezdana Stojaković, gdje je u live prenosu na našem Instagram profilu izvukla i proglasila one najsretnije.

Najsretnija dobitnica osvojila je glavnu nagradu LR 500 pročišćivač zraka. A ostale nagrade su: HM 55 termo higrometar, BS 39 ogledalo sa LED svjetlom, CC 50 Cosy električni ogrtač, HR 5000 mašinica za šišanje, te HT 65 Wave Styler.

Pored giveaway-a u Beurer shop-u 2, na Instagramu smo imali i dodatni giveaway gdje sretni dobitnici i dobitnice osvajaju paketiće za svoje mališane.

Dodjelu paketića izvršili smo u Beurer shop-u 2, gdje smo pripremili i Kids corner za Vaše najmlađe.

A kako je to sve izgledalo, možete pogledati u nastavku na fotografijama.

Kao i svake godine, organizovali smo i Secret Santa tradiciju! 

Secret Santa ili Tajni Deda Mraz je tradicija u kojoj se članovima tima nasumično dodjeljuje osoba kojoj daju poklon. Identitet poklonodavca treba da ostane tajna do dana kada svi zajedno otvaraju poklone.

 

Beurer team