Beurer Europe Distributor Meeting 2023.

28 Aprila, 2023

Da Barcelona ima posebne čari, uvjerili smo se i sami. Oduvijek je bila poznata po sportu, arhitekturi i izvrsnoj hrani.

Ove godine, Generalni direktor firme “Una lijek” d.o.o. koja je ekskluzivni zastupnik za njemački brend Beurer, imao je čast da je posjeti u sklopu Beurer Europe Distributor Meetinga.

Na sastanku Beurer distributera iz Europe, svaki distributer imao je čast da održi prezentaciju u kojoj će predstaviti svoju uspješnu priču i postignuća kroz godine poslovanja. Važno je bilo istaći kako od početka nastojimo pratiti savremene trendove poslovanja – i da uvijek uspijemo pronaći rješenje te ostvariti želje i zahtjeve kupaca.

Također, veliku važnost smo pridali i našim top sellerima kao što su Beurer MG 151, FM 90, IPL uređaji, četke za kosu i mnogi drugi proizvodi.

Naš glavni fokus kroz prezentaciju bio je na Beurer pročišćivačima zraka koji su se tokom proteklih godina pokazali kao izuzetno efikasni u poboljšanju općeg zdravlja pojedinca.

Pored toga, Generalni direktor Mahmoud Zain imao je čast da posjeti mnoge dijelove Barcelone i uživa u druženju sa distributerima iz drugih zemalja.

Razmjena iskustava je uvijek korisna te nas podstiče na nove ideje i planove za budućnost.