Beurer Bosnia

22 Jula, 2021

Brend Beurer je njemački brend koji datira još od 1919. godine, a njegovo ekskluzivno zastupništvo dobila je firma Una lijek d.o.o., koja ga na tržište BiH distribuira od 2010. godine. Riječ je o brendu visoke kvalitete sa širokom lepezom proizvoda.

Volimo reći da u Beurer asortimanu cijela porodica može uživati, budući da su Beurer proizvodi koncipirani kako za odrasle, tako i za djecu. Ono što Beurer razlikuje od drugih je 3 godine garancije na naše proizvode.
Beurer program se dijeli na 5 kategorija: wellbeing, medical, beauty, babycare, active. Unutar tih programa možete naći tjelesne i kuhinjske vage, masažere, TENS aparate, tlakomjere, inhalatore, ovlaživače i prečišćivače zraka, baby phone, sterilizatore za bočice, grijače za bočice ali i mnoge druge interesantne proizvode.

U februaru 2015. Godine, otvoren je prvi Beurer shop u Sarajevu. Shop je otvoren u BBI Centru na IV spratu i od prvog dana pa do danas radi punom snagom. Naše ljubazne radnice pružaju kupcima detaljne informacije o svim proizvodima. 
Prvog Aprila 2021. godine otvorena je još jedna Beurer poslovnica u Sarajevu – Beurer shop 2, na adresi Blažujski drum 24.

Ugodna atmosfera i druženje naših uposlenika dodatno su uveličali 1.april 2021. godine!
Volimo da kažemo da je Beurer shop 2 posebna oaza mira i pozitivne energije koju možete osjetiti čim zakoračite u prostoriju. Beurer shop 2 sadrži širok asortiman Beurer proizvoda, a imate mogućnost i da isprobate naš novi proizvod MG 280 podlogu za jogu, masažne fotelje, masažne podloge i mnoge druge proizvode.
Pripremili smo i mali kutak za Vaše mališane kako bi Vašu kupovinu mogli obaviti bezbrižno, dok se mališani zabavljaju.
U Beurer shop-u 2 većina proizvoda je izložena, a među izloženim proizvodima posebno se ističu masažne fotelje MC 3800 i MC 5000, kao i novi proizvod – MG 280 podloga za jogu koju kupci mogu i sami isprobati, kao i neke od masažnih sjedalica.

Beurer za svoje kupce svaki mjesec priprema poseban katalog akcija sa deset sniženih proizvoda od kojih svako može pronaći nešto za sebe. A često i pored mjesečnog kataloga, pripremimo i dodatne akcijske ponude za kupce.

Mnogi saloni ljepote koriste Beurer proizvode u svojim tretmanima, a samo neki od njih su MK Studio i Relax Studio Hodžić.
Sve detaljne informacije o proizvodima možete pronaći na našoj web stranici www.beurer.ba , a budite slobodni i da nas kontaktirate putem stranice, telefona, maila ili društvenih mreža Facebook ili Instagram.

Posjetite nas u jednoj od naših poslovnica i uvjerite se u najbolju uslugu i kvalitet njemačkog Brenda Beurer!