Zahvalnica

22 Oktobra, 2021
Svi se možemo složiti da je kolegijalnost najvažnija kada je u pitanju kvalitetno poslovanje. To je upravo jedna od najbitnijih stavki koje firmu Una lijek d.o.o. čine uspješnom!
Una lijek d.o.o. je osnovana 1997. godine. Osnovna djelatnost firme zasnovana je na distribuciji, veleprodaji i maloprodaji farmaceutskih proizvoda, medicinskih instrumenata, kozmetičkih preparata, kao i svih drugih proizvoda iz oblasti parafarmaceutike i zdravstva.
Brend Beurer je njemački brend koji datira još od 1919. godine, a njegovo ekskluzivno zastupništvo dobila je firma Una lijek d.o.o., koja ga na tržište BiH distribuira od 2010. godine. Riječ je o brendu visoke kvalitete sa širokom lepezom proizvoda. Danas smo organizovali skromno druženje uposlenika unutar firme te iskoristili priliku da dodijelimo zahvalnicu našoj dragoj kolegici Mireli Ibragić za 10 godina izuzetnog zalaganja, rad i doprinos u unapređenju naše firme. Pored zahvalnice, Mirela je na poklon dobila i prečišćivač zraka LR 500 kako bi uživala u čistom zraku i svježini u svakom dijelu svog doma. 🙂 Pogledajte i fotografije sa druženja! Vaš Beurer!  

[elementor-template id="10585"]