V kongres magistara farmacije BIH

13 Novembra, 2023

Una lijek d.o.o. učestvovala je na V kongresu magistara farmacije BIH sa ključnom temom “Kompetencije farmaceuta – od dizajna lijekova do uspješnog tretmana bolesti”.

Kongres je održan u periodu od 09.11. do 12.11.2023. u hotelu Hills u Sarajevu.
Veliki broj učesnika predstavio je svoje kompanije i proizvode koji su dostupni tržištu.

Una lijek je predstavio brend Beurer koji zastupa već duži niz godina. Pored Beurer medicinskog asortimana, u fokusu su nam prije svega bili Beurer noviteti, koje možete pronaći u našim maloprodajnim shopovima, kao i na našoj web stranici. Također Beurer uređaje možete pronaći i u većini apoteka i tehno shopova.

Nastojali smo da sve zainteresovane prolaznike detaljnije upoznamo sa karakteristikama naših noviteta. 

Posebnu pažnju privukao je novi minijaturni MG 79 masažni pištolj koji je namijenjen za ciljanu masažu mišića, aktivaciju i regeneraciju. Idealan je za osjetljive dijelove tijela kao što su vrat, stopala i mišići vilice.

Pored toga uređaj koji je privukao pažnju je i novi LA 35 aroma difuzer iz Beurer Home Spa linije.

Naša magistra prisustvovala je zanimljivim predavanjima edukativnog sadržaja od strane raznih predavača iz oblasti farmacije poput profesora Dragana Primorca sa temom “Personalizirana medicina”, zatim prof. Aziz Šukalo sa temom “Svjesnost o antibioticima”, prof. Mirjana Đermanović sa temom “Dijabetes – prevencija komplikacija sa adekvatnom suplementacijom”,  kao i mnogi drugi predavači.

V kongres magistara farmacije za nas predstavlja jedno predivno iskustvo i druženje i ono što je najvažnije su pozitivna iskustva sa Beurer prozvodima od strane posjetioca.

Mnogi posjetioci su izjavili da već duže vrijeme koriste naše proizvode te da su zadovoljni njima. Takve kupce smo nagradili simboličnim poklonima i poklon bonovima koje mogu iskoristiti u Beurer shopovima.