Zahvalnica – 20 godina Una lijek-a

7 Oktobra, 2022

Pri svakom koraku prati nas izazov da neumorno postižemo izvanredne uspjehe u poslu. Težiti nečemu, truditi se, biti odan nekim idealima – to je samo po sebi vrijedno borbe.Dvadeset godina rada i truda u jednoj kompaniji, govori mnogo toga o posvećenosti i odanosti, ali i o samoj  kompaniji.

Pretežno najveći dio dana provedemo na poslu, stoga je izuzetno važno da radimo posao koji volimo i koji nas ispunjava, te također da radimo u pozitivnom i zdravom okruženju.

Una lijek d.o.o. je osnovana 1997. godine. Osnovna djelatnost firme zasnovana je na distribuciji, veleprodaji i maloprodaji farmaceutskih proizvoda, medicinskih instrumenata, kozmetičkih preparata, kao i svih drugih proizvoda iz oblasti parafarmaceutike i zdravstva.

Četvrtog juna 2022. nastupilo je dvadeset godina otkako je naša draga Sabina Suljović započela svoju karijeru u firmi Una lijek d.o.o.

Ovaj poseban datum obilježili smo iznenađenjem i poklonom, kako bi se zahvalili na posvećenosti, iskrenosti, napornom trudu i radu, ali prije svega prijateljstvu. Druženje je proteklo uz mnogo smijeha i pozitivne energije.

Sabina je izjavila kako se raduje novim uspjesima firme Una lijek d.o.o.

Fotografije sa druženja pogledajte u našoj galeriji.