Beurer LV 50

25 Juna, 2021

Beurer LV 50 mini klima

Upali klimu ili ugasi klimu, sigurno ste se našli u toj dilemi više puta tokom vrelih ljetnih dana! Konvencionalni klima uređaji temelje se na potpuno zastarjeloj tehnologiji, pored toga su veoma skupi i troše beskonačno mnogo električne energije. Zbog toga Vam danas predstavljamo Beurer LV 50 mini klima uređaj za potpuno osvježenje tokom vrelih ljetnih dana, a također i noći. Što je najvažnije, nema dileme da li upaliti klima uređaj ili ne. Zbog posebnog dizajna i samog sistema rada uređaja Beurer LV 50 ne predstavlja nikakvu prijetnju po vaše zdravlje. “Čekaj malo, Ali zašto jednostavno ne koristiti ventilator?”

“Ventilator samo cirkulira zrak, a kada postane stvarno vruće, sigurno ćete se osjećati još gore nakon toga!”

Beurer LV 50 mini klima uređaj je mnogo efikasnija i jeftinija alternativa uobičajnim klima uređajima i ventilatorima.

Način rada Beurer LV 50 mini klime

Prije svega da Vam predstavimo uređaj! Kompanija Beurer je već godinama unazad poznata po tome što velika sredstva ulaže u razvoj uređaja koji će održati naš životni ambijent zdravim. Neizostavna tema jeste čist zrak. Nakon što su Beurer prečišćivači zraka osvojili tržište i dokazali da su najbolji, Beurer se posvetio i razvijanju uređaja koji će nam pomoći u vrelim ljetnim danima. Glavni cilj bio je razviti jeftin i lagan “hladnjak” zraka koji se može koristiti u kući, stanu, uredu i automobilu. 

Beurer LV 50 mini klima u poređenju sa konvencionalnim sistemima klimatizacije, TRI PUTA je efikasaniji, mnogo manji, također prenosiv i znatno brže hladi zrak!

A šta on tačno sada radi? – Zapravo upravo ono što radi klima uređaj. Hladi sobu, regulira vlažnost, filtrira čestice prašine iz zraka i može učiniti puno više …

Kako tačno radi?

Kompanija Beurer razvila je sistem za brzo hlađenje koji koristi poseban sistem koji vrući zrak vrlo brzo pretvara u hladan, čist i dovoljno vlažan!

I cijela stvar djeluje vrlo lako. Sve što morate učiniti je napuniti spremnik vodom i pritisnuti tipku za pokretanje.

Veoma je mali u odnosu na tradicionalne klima uređaje, ali njegova efikasnost znači da puni spremnik može trajati i do 4  sata, na najvećem nivou brzine i na najvećem stepenu vlažnosti od 60%

Odaberite jednu od tri različite brzine na vrhu uređaja i vrlo brzo postižete željene rezultate.  Soba sa prosječnom veličinom može se ohladiti do 10 ° C.

I ne samo to! Beurer LV 50 također čisti zrak. Poznato je da bakterije i virusi u obliku aerosola mogu preživjeti u zraku i do pola sata, pa čak i duže na površini!

Uz višeslojni filter, hladan zrak koji ovaj uređaj emitira biti će pročišćen prije nego što ga i udahnete.

Ne trebate brinuti ni zbog buke. Beurer LV 50 je izuzetno tih i praktično neprimjetan. To ga čini savršenim za vruće ljetne noći u spavaćoj sobi!