Masažeri za osjećaj opuštenosti u leđima

10 Marta, 2020

Masažeri će postati Vaši najbolji prijatelji. Zahvaljujući njima, sav umor nakupljen tokom dana, bit će smanjen već nakon jednog korištenja.

Nakon napornog radnog dana, svako od nas osjeća jedan vid ukočenosti leđa ili vrata. Bilo da sjedite tokom radnog dana ili da Vam je posao vezan za neku fizičku aktivnost. Napetost i nelagoda u leđima prisutna je svakodnevno s toga je jako bitno biti fizički aktivan. To može da bude lagana šetanja ili pak neki trening poput yoge, pilatesa ili nešto slično.

Koji Vam masažeri najviše odgovarati 

Ono što jednako dobro može da utjeće na Vaše fizičko stanje svakako su masažeri. Njihova prednost je što ih vrlo često možete koristiti i tokom radnog dana na poslu. Mnogi od njih su toliko praktični, da Vam neće trebeti neki specijalno velik prostor da ih odložite. Zahvaljujući svom minimalističkom izgledu, pogodni su i za putovanja jer mogu stati u svaku torbu te ih lako možete ponijeti na svako putovanje.

Ručni masažeri mogu biti od velike koristi ukoliko imate problema sa nekim nepristupačnim mjestom, s toga na vrlo jednostavan način možete dohvatiti dio koji Vam stvara bol ili nelagodu.

Beurer masažeri MG 70, MG 21, MG 40  samo su neki od modela koje možete pronaći na policama Beurer shopa, a prikladni su za svakodnevnu upotrebu ili putovanje.

Jednako dobrim su se pokazali i drugi modeli ručnih masažera, koji su malo drugačijeg oblika ali jednako dobri i korisni. Neki od njih su MG 148, MG 100 ali i najprodavaniji model masažera ovakve vrste MG 151.

Masažeri

Masažne sjedalice mogu biti Vaš izbor

Oni malo zahtjevniji, koji žele potpuni ugođaj, uvijek će rado izabrati masažne sjedalice koje se mogu vrlo jednostavno postaviti na svaki kauč ili stolicu u dnevnom boravku. Idealni su za aktivnu i intenzivnu masažu vrata i kompletnih leđa. Dodatna funkcija zagrijavanja infracrvenim svjetlom poboljšava cirkulaciju , dok infracrvene zrake prodiru duboko u tkivo i pomažu ublažavanju bola. Shiatsu masažer koji svojoj masažom imitira pokrete ruku, zasigurno će ispuniti sva Vaša očekivanja.

A na samom vrhu i među top tri proizvoda, kada je masažni program u pitanju definitivno je MC 5000 Deluxe masažna fotelja. Ovaj vrhunski masažer, definitivno će se lako uklopiti u svaki ambijent, a o njegovim vrijednostima i onome što pruža, najbolje govore zadovoljni kupci koji imaju samo riječi hvale.

Ukoliko želite da probate neki od pomenutih proizvoda, ali i sve druge masažere koji se nalaze u ponudi Beurer shopa, svakako to učinite u našoj radnji u BBI centru na IV spratu. Sigurni smo da ćete u širokoj lepezi proizvoda, pronaći nešto za sebe.