Inda Mulaahmetović – Promocija kampanje BE FIT by Beurer

4 Septembra, 2023

U petak, 01.09.2023. u Beurer shop-u u Aria Mall-u održana je promocija kampanje “BE FIT by Beurer”.

U sklopu promocije organizovali smo i savjetovanje o treningu sa Indom Mulaahmetović. Inda nam je svima poznata po zanimljivom,  šaljivom ali i edukativnom sadržaju o treningu na svom Tik Tok profilu na kojem ima čak 146 hiljada pratitelja.

Inda teži ka zdravom načinu života i trenira već duži niz godina. U svakodnevnom životu redovno koristi Beurer uređaje, te posebno izdvaja Beurer MG 185 masažni pištolj, koji joj pomaže kod upala nakon napornih treninga.

Za svoju zdravu ishranu koristi Beurer DS 61 nutricioničku vagu, koja joj pomaže da odredi hranljive vrijednosti (sadržaj bjelančevina, masnoća, holesterola, ugljikohidrata). Također određuje eneregetske vrijednosti za 950 namirnica u kilokalorijama kcal ili kJ.

Inda svoju tjelesnu težinu, masti, vodu, procenat mišića i BMI redovno prati uz pomoć Beurer BF 500 dijagnostičke vage.

Pored savjetovanja zainteresovanih prolaznika i kupaca, sa Indom smo imali jedno ugodno druženje koje je prošlo uz puno smijeha i pozitivne energije.

Uz svaku kupovinu, podijelili smo i poklone iznenađenja.

BE FIT asortiman nudi savršen izbor proizvoda za početnike, ljubitelje sporta i profesionalce koji podržavaju aktivan životni stil.

Više informacija o akcijskim prozvodima i cijenama možete pronaći na našoj stranici – BE FIT by Beurer.

Ovim putem se zahvaljujemo Indi na ugodnom druženju i savjetima za zdraviji način života.