USKORO! Prezentacija Beurer prečišćivača i ovlaživača zraka

24 Oktobra, 2019

Zagađen zrak i neprijatni mirisi tokom zimskog perioda, smog, magla, sitne čestice u zraku mnogima itekako stvaraju problem kada su u pitanju disajni putevi. Svi nastojimo da udišemo što kvalitetniji zrak, ali način života i svakodneve obaveze ne pružaju nam mogućnost čestog odlaska na okolne planine. Uglavnom većinu dana provedemo u zatvorenom prostoru, u automobilu gužvajući se u gustom automobilskom saobraćaju.

Ali nakon što stignete kući i opustite se u toplini svoga doma, budite bar tada sigurni da je vazduh u Vašem domu očišćen i kvalitetan. A to ćete postići uz Beurer prečišćivače i ovlaživače zraka. Budite sigurni da će sve nečistoće u zraku, prašina, neugodni mirisi i druge štetne stvari biti u potpunosti ukonjeni. A nisu samo nečistoće u zraku problem u zimskom periodu, još jedna bitna stvar o kojoj moramo voditi računa je zasigurno vlažnost zraka.

Ako još niste sigurni koji model prečišćivača odgovara Vašem domu, pozivamo Vas da 1.2. i 3. novembra posjetite SCC i Beurer promociju, te da na licu mjesta dobijete sve potrebne informacije o našim proizvodima.