Zaštita privatnosti

 – Prodavatelj prikuplja osobne podatke kupaca samo u mjeri koji su
nužni za ispunjenje svoje obaveze te ih može koristiti za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, newslettera, unaprjeđenja odnosa sa kupcima i radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.


 – Pristup newsletter bazi i bazi kupaca s osobnim podacima kupaca ima isključivo firma „Una lijek d.o.o.“


 – Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.


 – Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netačnih osobnih podataka.

Svrha prikupljanja podataka

 – Prodaja i servis proizvoda – za obradu vaše prodaje, konfiguraciju i
servisiranje vašeg proizvoda
 – Podrška kupcima i marketing – za odgovore na upite i davanje
novosti i ponuda

Prilikom kupovine putem naše web stranice automatski ulazite u Beurer newsletter bazu s ciljem obavještavanja o redovnim akcijama i novitetima.

Ukoliko ne želite biti u Beurer newsletter bazi, molimo Vas da nas obavijestite pisanim putem ili putem opcije “Unsubscribe” koja se nalazi na dnu newslettera.