Beurer LV 50

25 Juna, 2021

Beurer LV 50 mini klima

Upali klimu ili ugasi klimu, sigurno ste se našli u toj dilemi više puta tokom vrelih ljetnih dana! Konvencionalni klima uređaji temelje se na potpuno zastarjeloj tehnologiji, pored toga su veoma skupi i troše beskonačno mnogo električne energije. Zbog toga Vam danas predstavljamo Beurer LV 50 mini klima uređaj za potpuno osvježenje tokom vrelih ljetnih dana, a također i noći. Što je najvažnije, nema dileme da li upaliti klima uređaj ili ne. Zbog posebnog dizajna i samog sistema rada uređaja Beurer LV 50 ne predstavlja nikakvu prijetnju po vaše zdravlje. “Čekaj malo, Ali zašto jednostavno ne koristiti ventilator?”

“Ventilator samo cirkulira zrak, a kada postane stvarno vruće, sigurno ćete se osjećati još gore nakon toga!”

Beurer LV 50 mini klima uređaj je mnogo efikasnija i jeftinija alternativa uobičajnim klima uređajima i ventilatorima.

Prema najnovijim vremenskim prognozama, OVO LJETO bi trebalo BITI VEOMA vruće. Stoga bi ovaj uređaj mogao postati apsolutni bestseller 2021. godine.

Način rada Beurer LV 50 mini klime

Prije svega da Vam predstavimo uređaj! Kompanija Beurer je već godinama unazad poznata po tome što velika sredstva ulaže u razvoj uređaja koji će održati naš životni ambijent zdravim. Neizostavna tema jeste čist zrak. Nakon što su Beurer prečišćivači zraka osvojili tržište i dokazali da su najbolji, Beurer se posvetio i razvijanju uređaja koji će nam pomoći u vrelim ljetnim danima. Prvi iz te linije jeste Beurer LV 50, a uskoro nam dolazi još uređaja. Glavni cilj bio je razviti jeftin i lagan “hladnjak” zraka koji se može koristiti u kući, stanu, uredu i automobilu. 

Beurer LV 50 mini klima u poređenju sa konvencionalnim sistemima klimatizacije, TRI PUTA je efikasaniji, mnogo manji, također prenosiv i znatno brže hladi zrak!

A šta on tačno sada radi? – Zapravo upravo ono što radi klima uređaj. Hladi sobu, regulira vlažnost, filtrira čestice prašine iz zraka i može učiniti puno više …

Kako tačno radi?

Kompanija Beurer razvila je sistem za brzo hlađenje koji koristi poseban sistem koji vrući zrak vrlo brzo pretvara u hladan, čist i dovoljno vlažan!

I cijela stvar djeluje vrlo lako. Sve što morate učiniti je napuniti spremnik vodom i pritisnuti tipku za pokretanje.

Veoma je mali u odnosu na tradicionalne klima uređaje, ali njegova efikasnost znači da puni spremnik može trajati i do 4  sata, na najvećem nivou brzine i na najvećem stepenu vlažnosti od 60%

Odaberite jednu od tri različite brzine na vrhu uređaja i vrlo brzo postižete željene rezultate.  Soba sa prosječnom veličinom može se ohladiti do 10 ° C.

I ne samo to! Beurer LV 50 također čisti zrak. Poznato je da bakterije i virusi u obliku aerosola mogu preživjeti u zraku i do pola sata, pa čak i duže na površini!

Uz višeslojni filter, hladan zrak koji ovaj uređaj emitira biti će pročišćen prije nego što ga i udahnete.

Ne trebate brinuti ni zbog buke. Beurer LV 50 je izuzetno tih i praktično neprimjetan. To ga čini savršenim za vruće ljetne noći u spavaćoj sobi!


Nedavne Objave

Beurer

Proljetne alergije – Kako ih možemo ublažiti?

Una lijek d.o.o. – Proslava 8.marta

Beurer HS 100 pegla za kosu

Beurer HS 100 pegla za kosu

NEWSLETTER

Upišite svoj Email da bi bili informisani o novostima iz Beurera