Beautiful sajam

Beautiful sajam 2024.

17 Septembra, 2024

Beautiful sajam je sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa, u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Ove godine održan je 14. i 15.09. u Centru Skenderija u Sarajevu.

Kao jedan od sponzora, Beurer je i ovegodine predstavio svoj asortiman sa naglaskom na novitete, te fokusom na beauty asortiman.

Čast nam je biti dio ovakvog projekta, te predstaviti Beurer novitete poput novog IPL uređaja koji posjeduje i do milion svjetlosnih impulsa. Posebno interesovanje privukli su Beurer uređaji za kosu, a posebno se izdvojio HT 65 Wave Styler i HT 75 uvijač za kosu.

Na Beurer štandu, sve zainteresovane prolaznice imale su priliku da dobiju savršenu frizuru sa nekim od Beurer uvijača, ali i da se izmasiraju na masažnoj fotelji MC 5000, te masažnim sjedalicama MG 202 i MG 330.

Posjetioce smo nagradili i Beurer poklonima, te mnogobrojnim popustima. Pored navedenih aktivnosti, svi su imali priliku učešća u nagradnoj igri nakon koje je izvučena dobitnica osvojila Beurer HT 75 automatski uvijač za kosu.

Mnogi izlagači su u najboljem svjetlu predstavljali svoje brendove, te je na svakom koraku bilo moguće vidjeti koliko posvećenosti je uloženo u organizaciju.

Hvala svima koji su bili dio ove predivne priče i vidimo se narednom prilikom!